Tot ce trebuie să pregăteşti pentru noul an şcolar (P)

an scolar jpeg

Anul şcolar vine la pachet cu o mulţime de cheltuieli de tot felul, dar, în acelaşi timp, te poţi gândi la fiecare nouă achiziţie ca la o investiţie în propria persoană sau în confortul celor dragi ţie. Înainte de începerea anului şcolar trebuie să te asiguri că locuinţa ta cuprinde toate cele necesare bunei desfăşurări a activităţilor de zi cu zi, astfel încât în timpul zilelor lucrătoare (şi de şcoală) să nu mai ai şi alte griji.

Printre altele, există patru puncte importante pe care trebuie să le validezi înainte de începerea şcolii. Iată recomandările noastre…

Ordine, disciplină şi cafea - multă cafea! Primul lucru de care trebuie să te preocupi este bucătăria, căci, după igiena de dimineaţă, acolo vă veţi strânge cu toţii pentru micul dejun şi ceai sau cafea. Aşadar, dacă vrei să faci renovări incluzând schimbarea de faianţă şi gresie pentru bucătărie, acum este momentul - oricum în anotimpul rece toate modificările de acest gen sunt evitate, căci durează mai mult şi înseamnă un deranj mai mare.

faianţă şi gresie pentru bucătărie

În timpul renovărilor sau al unei curăţenii generale sunt necesare mănuşi, ochelari de protecţie sau chiar salopete şi halate. Poţi găsi online tot felul de echipamente de protecţie Dispotrading, precum şi alte produse de unică folosinţă sau materiale şi echipamente de lucru.

echipamente de protecţie Dispotrading

Depăşind momentul de renovări şi curăţenie, va trebui să te asiguri că ai toate tipurile de vase de gătit necesare, de la sandwich maker la oala sub presiune, pentru a putea găti pentru familia ta sandwish-uri dimineaţa, pentru a lua la pachet, dar şi o supă delicioasă pentru prânz sau pentru serile când veţi cina împreună.

oala sub presiune

Trebuie să îţi faci provizii serioase de cafea, pentru că ştim că dimineţile pot fi foarte dificile, mai ales când trebuie să îl duci şi pe cel mic la şcoală, trebuie să treci şi pe la spălătorie sau pe la hotelul de animale şi să ajungi la timp la serviciu. Meriţi să te răsfeţi cu o licoare energizantă cum e cafeaua verde cu ghimbir HQCafe, iar dacă nu te înscrii în rândul consumatorilor de cafea, trebuie să te asiguri că nu te privezi de porţia de vitamine şi minerale organice, care să îţi asigure energia necesară pentru a-ţi începe ziua.

cafeaua verde cu ghimbir HQCafe

vitamine şi minerale organice

Drumuri relaxante prin agitaţia oraşului şi nu numai

Tot înainte de începerea şcolii trebuie să îţi pui la punct maşina, să verifici nivelul lichidelor şi uzura diferitelor piese auto despre care se ştie că se uzează la un anumit interval de timp, cum sunt plăcuţele de frână şi distribuţia, dar fără să uiţi să verifici nivelul pentru

ulei de motor

, uzura anvelopelor şi aşa mai departe. Consultă-te cu un specialist şi asigură-te că nu vei rămâne cu maşina în drum într-una dintre zilele ploioase ale toamnei, când copilul te aşteaptă să îl culegi din faţa şcolii.

Ţinute confortabile şi plăcute pentru fiecare posibil eveniment

Dacă începe şcoala, toată familia (copii, adolescenţi, studenţi şi părinţi) trebuie să aibă garderoba pusă la punct cu minimum 5 ţinute office, potrivite pentru a merge la cursuri şi, respectiv, la serviciu ori la şedinţele cu părinţii.

Nimic să nu lipsească, de la seturile de şosete şi de lenjerie intimă pregătite pentru fiecare zi a săptămânii şi până la costume şi rochii de seară, în aşteptarea banchetelor şi a evenimentelor vesele, care să facă stresul de zi cu zi să dispară în neant.

rochii de seară

Bucurii, promisiuni şi surprize pentru şcolari

Cât despre cei mici… şi ei trebuie pregătiţi dinainte. Unii dintre copii abia aşteaptă să înceapă şcoala - pentru ei trebuie să te interesezi de manuale, caiete speciale şi, eventual, cursuri extracurriculare, de canto, de dans sau pentru orice altă activitate îl tentează pe cel mic pentru a-şi pune în valoare talentele şi abilităţile.

Totuşi, există şi copii care nu vor la şcoală, iar pe aceştia trebuie să îi momeşti cu promisiunea unor simpatici brăduţi de Crăciun sub care Moşul nu va aduce daruri dacă nu merg la şcoală şi nu iau note mari sau cu diferite ornamente personalizate pentru curte sau pentru camera lor, iar pentru acestea vei avea nevoie de un expert cum este firma de productie publicitara HeadPrint.

brăduţi de Crăciun

firma de productie publicitara HeadPrint

Sursa foto: thousandthoughts.org