Totul despre muştar

1 74316 original jpg jpeg

Probabil că acum câţiva ani, nu ţi-ai fi imaginat că există atâtea sortimente de muştar. Există muştar foarte iute, muştar cu diverse ierburi aromatice, muştar cu miere, cu hrean.

Muştarul dulce

Se face din boabe de muştar deschide la culoare. Este ideal pentru sosuri şi pentru a da gust salatelor.

Muştarul mediu iute

Este muştarul de masă, făcut din amestec de boabe deschide şi închise la culoare. Este foarte bun la frigărui şi cârnaţi.

Muştarul iute

Este făcut aproape integral din boabe maronii. De exemplu, muştarul de Dijon este o specialitate de muştar iute, care se prepară amestecându-se cu must.

Muştarul Colman

Specialitate de muştar foarte fin şi iute, este realizată din combinaţia a două feluri de boabe.

Muştarul Rotisseur

Este făcut din boabe măcinate mare. Este ideal pentru a fi pus pe friptură sau pentru sosuri picante rafinate.

Muştarul bavarez

Boabele măcinate mare se încălzesc cu zahăr şi capătă o aromă de caramel. Este folosit la condimentarea renumiţilor cârnaţi bavarezi.

sursa foto_ Shutterstock



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg