Totul despre muştar

Probabil că acum câţiva ani, nu ţi-ai fi imaginat că există atâtea sortimente de muştar. Există muştar foarte iute, muştar cu diverse ierburi aromatice, muştar cu miere, cu hrean.
Muştarul dulce
Se face din boabe de muştar deschide la culoare. Este ideal pentru sosuri şi pentru a da gust salatelor.
Muştarul mediu iute
Este muştarul de masă, făcut din amestec de boabe deschide şi închise la culoare. Este foarte bun la frigărui şi cârnaţi.
Muştarul iute
Este făcut aproape integral din boabe maronii. De exemplu, muştarul de Dijon este o specialitate de muştar iute, care se prepară amestecându-se cu must.
Muştarul Colman
Specialitate de muştar foarte fin şi iute, este realizată din combinaţia a două feluri de boabe.
Muştarul Rotisseur
Este făcut din boabe măcinate mare. Este ideal pentru a fi pus pe friptură sau pentru sosuri picante rafinate.
Muştarul bavarez
Boabele măcinate mare se încălzesc cu zahăr şi capătă o aromă de caramel. Este folosit la condimentarea renumiţilor cârnaţi bavarezi.
sursa foto_ Shutterstock