Trei moduri delicioase în care puteţi prepara porumbul copt

porumb fiert jpeg

Porumbul copt sau fiert este o gustare delicioasă de sezon, însă puţini se gândesc să adauge şi alte ingrediente în afară de sare pentru a-i da o savoare aparte. Tăvălit prin parmezan, uns cu unt şi usturoi, garnisit cu brânză feta sau busuioc, iată numai câteva feluri în care puteţi pregăti un porumb copt senzaţional.

Porumbul copt poate fi asezonat cu o mulţime de arome pentru a avea parte de un adevărat răsfăţ culinar. Dacă aţi ales până acum să mâncaţi porumb copt presărat doar cu sare, în stil clasic, a venit vremea să încercaţi şi variantele îmbunătăţite.

Porumb copt cu parmezan şi pătrunjel

Ingrediente:

8 ştiuleţi cu tot cu pănuşi 8 linguri de unt nesărat, la temperatura camerei 2 căţei de usturoi, tocaţi jumătate de linguriţă cu cimbru uscat sare şi piper negru, proaspăt măcinat, după gust jumătate de ceaşcă de parmezan proaspăt ras 2 linguri de pătrunjel proaspăt, mărunţit

Află alte moduri în care poţi prepara porumb copt pe adevărul.ro.

Află alte moduri în care poţi prepara porumb copt pe adevărul.ro.