Trucuri în bucătărie de la bunica. 6 sfaturi care îţi vor fi de mare ajutor

tipuri cutite jpeg

Va vom arata in acest articol cateva trucuri în bucătărie de la bunica, 6 sfaturi care îţi vor fi de mare ajutor legat de framantarea unui aluat pufos sau cum sa iti ingrijesti frigiderul.

Sfaturile pot fi de mare ajutor sau complet ineficiente, însă un lucru este clar, atunci când ai un sfat de la bunica, sigur este cel mai bun. Cum vorba ne avertizează să ne cumpărăm bunici dacă nu avem, cu siguranţă cele mai bune sfaturi sunt de la bunica. Aşadar, iată câteva sfaturi utile în bucătărie. Trucuri în bucătărie de la bunica – sfaturi pentru un aluat pufos

Iată ce să faci să ai un aluat cât mai proaspăt şi bun pentru pâine sau prăjituri pufoase. Făina din care se face aluatul trebuie cernută înainte de a fi folosită, aşa coca iese mult mai fragedă. Aluatul creşte uniform şi pufos dacă praful de copt este cernut odată cu făina. Aluatul cu drojdie care nu creşte, se întinde din nou, se presară cu praf de copt şi se frământă din nou. Aluaturile fragede se prepară întotdeauna cu ingredientele reci, luate direct din frigider.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

clickpentrufemei.ro