Tu ştii care sunt cele mai periculoase diete?

dieta militara jpeg

Măsura zero nu este pentru toată lumea, iar promovarea femeii slabe cu forme delicate a scos la suprafaţă cele mai ciudate diete la care au apelat oamenii pentru a scăpa de surplusul de kilograme.

Faptul că toate femeile vor să arate bine şi să încapă fără nici un fel de probleme în hainele preferate nu mai este de mult un secret. Culmea este faptul că şi bărbaţii, deşi de cele mai multe ori nici ei nu sunt trecuţi printr-un inel, încurajează ideea de dietă într-un mod eronat.

Ar trebui să începem prin a defini ce înseamnă frumosul, cărui tipar corespunde şi abea apoi să pornim la drum.

Înainte de a ne uita în glindă este necesar să răspundem la întrebarea: ”sunt eu sănătos?” pentru că marea majoritate a dietelor nu fac altceva decât să ne distrugă organismul atât la exterior cât şi pe interior.

Hrana cea de toate zilele a fost lăsată a dispoziţia omului pentru a avea resursele necesare să ne deplasăm şi să ne dezvoltăm. Fiecare are o anumită construcţie fizică ce diferă de la om la om precum culoarea ochilor.

În cazul femeilor se cunosc trei forme de siluetă şi anume măr, pară şi portocală. Pentru fiecare scheltul are o masă musculară ce este protejată de un înveliş adipos. Astfel, dacă alegi să te alimentezi corespunzător stilului tău de viaţă, echilibrat fără a face excese şi corect îmbinând alimentaţia cu mişcarea, vei lucra într-un mod frumos partea musculară, în timp ce ţesutul adipos se va diminua şi astfel vei obţine un trup frumos şi sănătos atât fizic cât şi psihic. Însă pentru a ajunge la acest rezultat ai nevoie de timp, cunoaştere şi suport atât fizic cât şi emoţional.

Mania dietelor te face să treci de la primul pas, şi anume: ce, cum şi cât trebuie să mănânc, la vei ajunge la greutatea aceasta.

Frumuseţea fizică nu ţine neaparat de aspectul fizic, anumite calităţi scoase în faţă vor face abstracţie de la faptul că ai un pic de aripioare sau că nu au gleznele suficient de subţiri. Important este să te simţi bine tu în pielea ta şi mai presus de toate, să fii sănătos.

Citeşte mai mult pe clicksanatate.ro