VIDEO Cârcotaşul Hrubaru găteşte cu peşte, la Click! Poftă Bună!

Diana & Hrubaru 4 jpeg

Invitatul Dianei Bart îşi arată talentul de bucătar, sâmbătă, de la ora 10:30, la Click! Poftă Bună!.

În bucătăria Dianei Bart intră, în acest weekend, un personaj cu dublă personalitate, în căutarea celei de a treia: rockerul dar şi Cârcotaşul Hrubaru va încerca să-şi arate latura creativă în domeniul culinar. Pentru că domnul în cauză obişnuieşte să meargă la mare destul de des, misiunea lui la Click! Poftă Bună! este prepararea unei musaca de cartofi cu şalău.

“Mă descurc onorabil în bucătărie, gătesc în funcţie de muzica pe care o ascult în acel moment. Daca am balade rock, sunt atent la detalii, dacă am ceva mai rapid, pot prepara trei feluri de mâncare în mai puţin de o oră”, spune Cristian Hrubaru. Cu toate acestea, invitatul Dianei Bart recunoaşte că anumiţi termeni folosiţi în arta culinară sunt mai greu de înţeles din cauza sensului dublu. “Când am făcut piureul de cartofi, am fost un pic confuzat de expresia ‘cartofii se pasează’. Am crezut că trebuie să o las pe Diana să se ocupe de ei.”

Cu peşte găteşte şi chef Andrei Ţandără, dar este vorba de un preparat care se face foarte repede, sandwich cu ton. Şi, pentru că a economisit timp, “rezidentul” emisiunii ne arată, pe îndelete, cum se pregătesc tagliatele cu chorizo şi ricotta. Tot sâmbătă, de la 10:30, la Click! Poftă Bună!, Diana Bart vine cu două trucuri foarte utile în bucătărie, cum se face îngheţată în doar câteva minute şi cât de repede şi bine se poate curăţa un cuptor cu microunde.