VIDEO Constantin Zamfirescu, de la Trăsniţii, face un tort delicios, la Click! Poftă Bună!

constantin zamfirescu diana bart jpeg

Actorul o uimeşte pe Diana Bart cu ustensilele speciale pe care le foloseşte, sâmbătă, ora 10:30, la Prima TV. Fanii serialului Trăsniţii îl cunosc drept Gogoaşe, iar prietenii îi spun Zamzu. Constantin Zamfirescu, pe numele său adevărat, vine la Click Poftă Bună! să-şi arate priceperea în cofetărie. Vedeta Prima TV este cunoscută pentru torturile spectaculoase, atât la gust, cât şi la înfăţişare, pe care le face pentru prieteni şi nu numai. Mai mult, actorul are şi câteva ustensile speciale pe care le foloseşte în „procesul de fabricaţie”.

„Îmi place să fac torturi, soţia mea se pricepe cel mai bine la ornarea lor, dar nici eu nu sunt mai prejos”, spune actorul din serialul Trăsniţii. Toţi prietenii săi au primit, măcar o dată, un tort de la Constantin Zamfirescu, particularitatea cadoului constând în personalizarea lui. „De curând l-am ajutat pe Cristian Hrubaru, de la Cronica Cârcotaşilor, să-i facă un cadou frumos lui Ivan Paţaichin, de ziua lui. Sunt sigur că i-a plăcut, l-a postat pe Facebook în aceeaşi zi!”

Dacă Gogoaşe s-a ocupat de desert, chef Andrei Ţandără pregăteşte aripioare de pui la cuptor cu miere şi cu soia. Şi pentru ca preparatul să nu se simtă singur pe masă, bucătarul rezident al emisiunii îi „oferă”, drept companie, o salată de leurdă prospătă. Diana Bart are şi ea ceva special pentru fanii emisiunii Click! Poftă Bună!: trucuri pentru prepararea maionezei într-un minut, sâmbătă, 4 aprilie, de la 10:30, la Prima TV.