VIDEO Cove, impresionat de cât de bine găteşte mama Dianei Bart

diana bart cove jpeg

Secretele sărmăluţelor în foi de viţă, aşa cum se fac la Braşov, sâmbătă, la Click! Poftă Bună!, de la 10:30, la Prima TV.

Cove nu jurizează, dar prezintă cooking show-ul din timpul săptămânii, de la Prima TV (Mama mea găteşte mai bine), şi poate pune o vorbă bună. De la această idee a pornit Diana Bart să construiască ediţia din 2 mai a Click! Poftă Bună!, o ediţie în care vrea să arate cât de bine se găteşte la Braşov, şi, cel mai important lucru, cât de bine găteşte mama ei.

„Sunt un bucătar talentat, dar îmi lipseşte practica”, s-a scuzat Cove când Diana Bart l-a invitat să participe la emisiune. Cu toate acestea, s-a descurcat onorabil la prepararea sărmălutelor în foi de viţă, după o reţetă chiar de la mama gazdei Click! Poftă Bună!. Invitatul a căpătat curaj după primele aprecieri la adresa lui şi s-a lăudat un pic. „Cum învârt eu clătitele, nu le învârte nimeni!”

În prima ediţie din luna mai a emisiunii, dulciurile vin, de la Andrei Ţandără, bucătarul rezident. După ce pregăteşte un pretenţios avocado cu somon, chef-ul vine şi cu ceva mai simplu, dar la fel de delicios, gogoşi cu dulceaţă de afine. Tot sâmbătă, 2 mai, de la ora 10:30, la Prima TV, aflaţi şi câteva secrete despre cum se ornează farfuriile cu legume în diferite forme.