VIDEO Diana Brat, la Adevărul Live: „Îmi plac foarte multe mâncăruri”

627x0 jpeg

„Nu există dragoste mai sinceră decât dragostea pentru mâncare“, spunea George Bernard Shaw.

Oameni simpli, celebrităţi, scriitori, cu toţii împărtăşesc această pasiune, iar Diana Bart, prezentatoarea emisiunii „Click! Poftă bună!”, de la Prima TV, se numără printre vedetele „îndrăgostite“ de mâncare. Pasionată de gastronomie, Diana Bart a venit la Adevărul Live pentru a vorbi despre arta culinară şi emisiunea pe care o prezintă.

„În fiecare sâmbătă, de la 11:30, vă duc în lumea gastronomiei. Trebuie să ştii cum să o prepari, dar şi cum să o serveşti telespectatorilor. Avem şi un invitat în fiecare săptămână, îl am şi pe chef Andrei Ţandără, bucătarul rezident al emsiunii care ne dă sfaturi interesante. La rubrica «Infoculinar» aflăm istoria diferitelor produse. Pe finalul emisiunii împărtăşim secrete vechi, preparate de la bunica“, începe Diana Bart.

„În prima ediţie a fost Magda Vasiliu. A fost prima oară când am pregătit pacheţele de carne cu fasole verde, exact ca în revista «Click!Poftă Bună». Dacă nu pui suflet, nu-ţi iese. E important să cunoşti istoria ingredientelor, cum spunem la «Infoculinar».

Vezi tot ce a declarat Diana Brat la emisiunea Adevărul Live!

Vezi tot ce a declarat Diana Brat la emisiunea Adevărul Live!

FOTO David Muntean