VIDEO Ellie White şi Diana Bart gătesc în trei, la Click! Poftă Bună!

Ellie White & Diana Bart jpeg

Sâmbătă, de la 10:30, la Prima TV, aflaţi totul despre pregătirile artistei pentru cel de-al doilea copil.

Invitata Dianei Bart în ediţia din acest weekend a emisiunii Click! Poftă Bună! este o artistă care, între înregistrări şi concerte, se pregăteşte de naşterea celui de-al doilea copil. Pentru că Ellie White trebuie să aibă grijă de ce mănâncă, mai ales în ultimele săptămâni de sarcină, preparatul ales este plăcinta cu peşte.

Artista a povestit şi cum îl pregăteşte pe Mihai, băieţelul ei, pentru cel de-al patrulea membru al familiei. „Încă n-am ales numele fetiţei care se va naşte în luna mai a acestui an, dar Mihăiţă este foarte curios să vadă ce se ’ascunde’ în sarcina mea. Mă mai atinge, din când în când, ca şi cum ar şti că este ceva cu care va face cunoştinţă şi el”, povesteşte Ellie White.

Plăcinta cu peşte s-a încadrat perfect în meniul emisiunii, pentru că bucătarul rezident a ales să pregătească două preparate la fel de bune şi cu puţine calorii. Cât de bune sunt bruschettele cu leurdă şi spanac, dar şi prăjitura de morcovi cu cremă de brânză, preparate de Andrei Ţandără, aflaţi sâmbătă, de la 10:30, la Prima TV.