VIDEO Marius Popa, hotărât să ia nota cea mai înaltă la „Click! Poftă Bună!“

Diana Bart & Marius Popa jpeg

Sâmbătă, ora 10.30, la Prima TV, cântăreţul este invitat în bucătăria Dianei Bart pentru a manevra instrumentele necesare gătitului.

Este obişnuit să jongleze cu notele muzicale, dar, în acest weekend, va avea la îndemână făină, zahăr şi alte ingrediente folositoare preparării unui desert. Mihai Popa, fost solist în trupele Foişorul de Foc, Spin şi Latin Express, vine la Click! Poftă Bună! pentru a găti, împreună cu Diana Bart, un foarte gustos chec cu nuci şi dovleac.

Până când desertul artistic va fi gata, chef Andrei Ţandără vine cu felurile principale pentru o masă bună într-o zi de sâmbătă. Rezidentul emisiunii Click! Poftă Bună! prepară, pentru început, o ruladă de pâine, folosindu-se de prosciutto crudo, ardei copţi şi brânză. Lângă această ruladă ajunge o mâncare de pui, ca la mama acasă, după ce Andrei va oferi câteva ponturi pentru o cât mai eficientă porţionare a puiului.

Diana Bart are şi ea câteva mici secrete bucătăreşti pentru rubrica “Momentul adevărului”. Despre cum se curăţă anghinarea şi ce se face ca pentru ca gălbenuşul de ou să nu-şi piardă proprietăţile aflaţi de la gazda emisiunii Click! Poftă Bună!, sâmbătă, ora 10.30, la Prima TV.