VIDEO Octavian Strunilă: “Diferenţa dintre a găti şi a face mâncare stă în plăcerea cu care intri în bucătărie”

Diana Bart & Octavian Strunila (3) jpeg

Actorul, scenaristul şi regizorul intră în bucătăria Dianei Bart, sâmbătă, de la ora 10:30, la Click! Poftă Bună!.

Octavian Strunilă nu se laudă că ar fi un bucătar strălucit, deşi găteşte frecvent în casă, iar preparatele lui, spune el, sunt chiar bunicele. Pentru că i se pare prea complicat să facă dulciuri, actorul primeşte o misiune mai uşoară de la Diana Bart, gazda emisiunii Click! Poftă Bună!, pregătirea unui rulou cu carne tocată şi ardei.

“Când găteşti, te impinge nevoia, când faci mâncare, te stimulează plăcerea. Cu puţin ajutor din partea soţiei, pot spune că fac mâncare după pofta inimii”, spune Octavian Strunilă. Invitatul Dianei Bart face, cu plăcere, raţă cu varză, miel la cuptor, dar şi grătare de tot felul. Pentru ultimele din această listă de bunătăţi, actorul preferă companie: “Dacă am musafiri când sunt în bucătărie şi mi se ţine companie, mă simt mult mai bine”.

După ruloul lui Strunilă, Diana îl pune la treabă pe chef Andrei Ţandără. “Rezidentul” emisiunii ne recomandă să mergem la piaţă pentru legume proaspete, iar pentru a-şi întări sfatul, “foloseşte” spanac plin de vitamine în prepararea unei gustoase dorada. Tot în emisiunea de sâmbătă, 21 martie, de la ora 10:30, Andrei şi Diana prepară o salată de conopidă, pentru cei care doresc să schimbe meniul bazat pe proteine animale.