Vino la „Atelierele Click!Poftă bună!“

ateliere pofta buna jpeg

Varietatea de reţete pe bază de soia aduce, în primul rând, sănătate şi un amestec îmbietor de gusturi. Nu sunt puţini cei care i-au simţit savoarea şi i-au descifrat secretele. Dacă vrei să afli de la specialişti cum să ai o nutriţie echilibrată în perioada Postului şi să descoperi o parte din tainele acestor alimente-minune, te aşteptăm la Atelierele de gătit Inedit şi Click! Poftă bună! (ediţia a II-a).

Atelierele de gătit Inedit şi Click! Poftă bună! (ediţia a II-a).

Vineri, 27 martie, începând cu ora 18.00, eşti invitată la Impact Hub (str. Halelor nr. 5), situat pe Splaiul Unirii, la doi paşi de Hanul lui Manuc.

Gazda evenimentului, dr. Luana Sahian, consultant în nutriţie, medic de medicină generală, doctor în ştiinţe medicale, îţi va spune cum să incluzi în alimentaţia ta produsele pe bază de boabe de soia de la Inedit.

Chef Alex Cîrţu, finalist MasterChef, la prima ediţie din România, va susţine demonstraţii de gătit şi te va delecta cu reţete inedite, în care ingredientul vedetă este soia de la Inedit. Aşadar, te aşteptăm să degustăm împreună bunătăţile şi, în plus, ţi-am pregătit şi multe alte surprize. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile, pe baza înregistrării la adresa roxana.iosif@adevarulholding.ro sau la telefon 0372.130.241. Mai multe amănunte despre soia de la Inedit poţi afla accesând pagina de Facebook Inedit – Bob de soia

Facebook Inedit – Bob de soia