Vlăduţ aşteaptă un miracol de Crăciun: ajută-l să învingă cancerul!

1 267614014 1087699718653656 7382425525750842988 n jpg jpeg

În urmă cu 3 ani, tot în preajma sărbătorilor de iarnă, Vlăduţ avea doar 6 ani şi, în loc să-l aştepte pe Moş Crăciun, a început o grea luptă cu cancerul. A avut şansa să urmeze un tratament foarte costisitor în Israel, dar, după o scurtă perioadă de remisie, în luna iulie boala cruntă a recidivat. Vlăduţ are nevoie din nou de sprijinul tău pentru a învinge cancerul.

Vlăduţ este un băieţel care, la fel ca mulţi alţi copii de 9 ani visează la un Crăciun pe care să-l petreacă în România alături de bunici. Îşi doreşte să fie acasă, sănătos, să aibă o pisică, să joace fotbal şi  „De-a v-aţi ascunselea‟ cu prietenii, în parcarea blocului, nu să-şi trăiască perioada copilăriei în spitale, printre injecţii, catetere, branule, operaţii. Desi îşi doreşte foarte puţin, în acest moment pare că vrea luna de pe cer.

Diagnosticul de neuroblastom pe suprarenale şi alte două tumori pe plămâni a venit ca un fulger asupra familiei lui Vlăduţ, la data de 9 noiembrie 2018. Băieţelul avea nevoie de operaţie şi de tratament specific, de urgenţă. Pentru operaţie şi tratament avea nevoie să ajungă la spitalul Sheba Medical Center, cel mai mare centru medical din Israel. După ce au analizat dosarul lui Vlăduţ, oficialii spitalului din Israel au decis să-l accept. Costurile estimate în acea etapă s-au ridicat la 500.000 de dolari. Din fericire, suma necesară a fost strânsă. Au urmat 2 ani de când el duce o luptă istovitoare cu toate puterile sale de copil pentru a supravieţui. În Istanbul, a urmat foarte multe tratamente invazive şi greu de suportat pentru o mână de om.

În luna iulie 2021, în urma unui PET CT, părinţii lui Vlăduţ au aflat cu inima îngheţată de durere că boala nemiloasă a revenit. În ciuda extenuării fizice şi mentale, Vlăduţ şi cei dragi lui au continuat să lupte cu cancerul. Băiatul a urmat cure de imunoterapie, dar cancerul a fost mai puternic şi a avansat sub tratament. Din luna noiembrie, a intrat de urgenţă din nou pe chimioterapie.

Corpul lui este foarte slăbit în urma tratamentelor anterioare şi lupta este mai grea acum. Necesită transfuzii de sânge din două în două zile. De asemenea, are nevoie de tratament cu imunoglobulină pentru activarea sistemului imunitar, întrucât, în urma chimioterapiei, a făcut infecţii repetate şi a fost foarte aproape de sepsis.

Vlăduţ are şanse cu două terapii foarte costisitoare

Ca aceste chimioterapii să aibă efect împotriva cancerului galopant, medicii recomandă urmarea a două terapii în paralel: chimioterapie şi iminoterapie.  Din păcate, costurile acestora sunt imense. O şedinţă de imunoterapie  costă aproximativ 50.000 de euro pe lună. Este vorba doar despre fiolele pentru tratament. Analizele, medicamentele, internările, transfuziile de sânge, precum şi şedinţele de chimioterapie nu intră în acest cost.

Singurul tratament pe care Vlad îl mai poate urma în acest moment este un tratament de ultimă oră din America şi costurile sunt exorbitante. Pentru o cură de 5 zile sunt necesari aproximativ 50.000 de euro. Vlăduţ trebuie să urmeze minimum 3 cure în urma cărora va face un nou PET CT pentru a vedea dacă metastazele se retrag sau nu. Dacă acest tratament va funcţiona, este posibil să-l urmeze pentru minimum 6 luni. Cum nu există altă soluţie de tratament, trebuie să înceapă cura urgent.

Poţi ajuta donând orice sumă de bani în conturile de mai jos:

* Cont RON: RO56BACX0000003158410004 – Unicredit Bank

Titular: Circiu Elisabeta Paula

* Cont EUR: RO29BACX0000003158410005 – Unicredit Bank

Titular: Circiu Elisabeta Paula

SWIFT code: BACXROBU

– GoGetFunding: https://gogetfunding.com/vladut/

https://gogetfunding.com/vladut/

– Paypal: sorin.circiu@gmail.com

Informaţii şi documente medicale le găsiţi pe www.vladut.m.ro

www.vladut.m.ro

https://www.facebook.com/groups/impreunapentruvladut

https://www.facebook.com/groups/impreunapentruvladut

Fiecare donaţie contează, fiecare share poate să-l facă pe Vlăduţ să trăiască alături de familie şi de oamenii care îl iubesc.