Weekend-ul acesta, Bucureştiul se transformă în Capitala bunătăţilor româneşti

Expozant producator roman jpeg

De azi şi până duminică, locuitorii Capitalei sunt invitaţi la primul „Târg de bunătăţi româneşti”.

Târgul va fi deschis în perioada 3-5 iunie, în intervalul orar 10.00 - 20.00, iar iubitorii de produse româneşti sunt aşteptaţi să se bucure de preparate culinare tradiţionale, băuturi sau obiecte de artizanat, îmbrăcăminte sau produse cosmetice, toate 100% româneşti.

Amenajat în căsuţe de poveste, „Târgul de bunătăţi româneşti” îşi va aştepta oaspeţii cu o gamă largă şi variată de produse autohtone de la peste 50 de producători români, fermieri, artizani şi făuritori de produse cu specific românesc unicat.

Vizitatorii vor putea găsi:

  • Lactate proaspete;
  • Pâine proaspătă;
  • Carne şi preparate tradiţionale (cârnaţi, peşte, specialităţi);
  • Conserve naturale, gemuri, sosuri, zacuscă, miere şi produse apicole;
  • Legume şi fructe, sucuri de fructe proaspete;
  • Dulciuri de casă, preparate după tradiţiile româneşti (cozonac, prăjituri);
  • Pălincă, ţuică şi vin românesc;
  • Bere făcută în România, bere artizanală şi cidru românesc;
  • Articole vestimentare: ii, ţesături tradiţionale;
  • Flori şi aranjamente florale;
  • Obiecte şi accesorii hand-made;
  • Ceramică, decoraţiuni din lemn, lut sau piele;
  • Produse de îngrijire a corpului.

Târgul este organizat în parcarea magazinului Kaufland din str. Barbu Văcărescu (nr. 120 – 144, sector 2).