Pui picant cu unt aromatizat

1 captura de ecran din 2019 05 29 la 17 06 52 png png

Pui picant cu unt aromatizat: Această reţetă te va salva de orele petrecute în bucătărie pentru a prepara cina. Se face în 30 de minute şi este o reţetă extrem de gustoasă. Dacă o prepari pentru copii, evită pudra de chilli şi alte condimente care crezi că nu ar fi pe placul lor.

Ingrediente pentru pui picant:

1 lingură pudră de chilli 1 lingură zahăr brun 2 linguriţe scorţişoară 1/2 linguriţă sare 1/2 linguriţă piper 1 linguriţă oţet balsamic 6 jumătăţi de piept de pui Pentru untul aromatizat: 80 g unt topit 1 legătură pătrunjel 2 linguri ceapă roşie tocată fin 1 lingură suc de limetă 1 ardei iute tocat fin piper

Mod de preparare:

Într-un bol mic, combină condimentele şi unge puiul cu ele. Pune puiul pe grătar la foc mediu pentru cam 15 minute, întoarce-l şi mai găteşte cam 20 de minute, până e gata. Între timp, într-un bol mic, combină untul topit cu pătrunjelul, ceapa, ardeiul, lămâia, sarea şi piperul şi când puiul este gata toarnă peste el acest amestec.

Serveşte cu cuscus şi o salată proaspătă.