Din mâncărurile mediteraneene nu pot lipsi măslinele. Iată cum să găteşti carnea de pui!

De ce ai nevoie ca să prepari pulpe de pui cu măsline verzi:

4 pulpe superioare de pui dezosate
500 g măsline verzi
5 căţei de usturoi
150 ml vin alb
1 legătură pătrunjel
sare
piper
ulei
legume, după gust

Cum prepari pulpe de pui cu măsline verzi:

Speli pulpele de pui, le ştergi cu prosoape de hârtie, le condimentezi cu sare şi piper, după gust şi le aşezi într-o tigaie cu ulei încins. Prăjeşti pulpele pe ambele părţi, la foc mic, până se rumenesc, apoi le scoţi. În aceeaşi tigaie adaugi usturoiul feliat, măslinele şi vinul. Laşi să fiarbă, sub capac, la foc mic, 10 minute. Adaugi pulpele de pui rumenite şi pătrunjelul tocat. Mai ţii să fiarbă, acoperite, încă 5-7 minute. Serveşti mâncarea cu legume proaspete.

Loading...