Vrei un desert bun pe care să îl savurezi în faţa televizorului? Atunci încearcă această reţetă „cartofi prăjiţi la pâlnie„ cu fulgi de ciocolată şi bezele. O sa devină preferata ta!

Reţetă „cartofi prăjiţi la pâlnie„ cu fulgi de ciocolată şi bezele

 

Ingrediente 8 porţii

 
  • 375 g făină 
  • 50 g zahăr 
  • 2 linguriţe praf de copt
  • ½ linguriţă sare
  • 480 ml lapte 
  • 3 ouă
  • 1 L ulei de gătit sau canola
  • 50 g mini marshmallows (bezele)
  • 175 g fulgi de ciocolată 

Mod de preparare

 
Încălziţi 2 cm de ulei într-o tigaie adâncă până la 175° C.
Într-un bol mare, combinaţi făina, zahărul, praful de copt şi sarea.
Treptat, turnaţi laptele şi ouăle în ingredientele uscate. Amestecaţi sau bateţi până se încorporează complet.
Se toarnă aluatul într-o sticlă curată de ketchup.
O linie pe rând, toarnă aluatul în uleiul fierbinte. Gătiţi timp de 30 de secunde pe fiecare parte. Se scoate din ulei şi se scurge pe un prosop de hârtie.
Într-o tavă pentru cuptor, puneţi cartofii prăjiţi cu pâlnie, bezelele şi fulgi de ciocolată.
Se gătesc timp de 2-3 minute (timpii pot varia în funcţie de cuptor).
 
 
Loading...