Tartă de biscuiţi cu cremă de brânză
Nu ştim cum de am uitat să pregătim până acum această reţetă de tartă de biscuiţi cu cremă de brânză! Pentru că este şi foarte uşor de preparat şi foarte delicioasă! Acum că ne-am adus aminte, ne-am gândit să împărtăşim cu voi secretele preparării ei.
Tartă de biscuiţi cu cremă de brânză - Ingrediente
Pentru blat 400 g biscuiţi 100 g unt topit
500 g brânză de vaci, bine scursă
175 g zahăr pudră
250 ml frişcă
1 plic gelatină
dulceaţă de cireşe
Tartă de biscuiţi cu cremă de brânză - Mod de preparare
Pui biscuiţii într-o pungă şi îi mărunţeşti cu făcăleţul sau îi zdrobeşti într-un robot, apoi îi amesteci cu untul şi îi presezi bine într-o formă rotundă cu fund detaşabil. O dai
la frigider. Baţi frişca, ţinută la frigider, apoi adaugi zahărul în ploaie, mixând continuu, şi brânza de vaci. Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o încorporezi în cremă, apoi o aşezi peste blat. Dai tarta la frigider 3 ore. Serveşti tarta de biscuiţi cu cremă de brânză ornată cu dulceaţă de cireşe, după gust.