Biluţe din pui umplute cu brânză
Fie că ai invitaţi la masă sau găteşti pentru întreaga familie, reţeta de biluţe din pui umplute cu brânză este pur şi simplu delicioasă şi merită să o încerci.
De ce ai nevoie pentru a pregăti biluţe din pui umplute cu brânză
1 pui la rotisor
55 ml ketchup sau sos picant
piper, după gust
200 g brânză sau caşcaval
½ legătură ceapă verde
120 g făină
3 ouă, bătute
180 g pesmet
ulei vegetal, pentru prăjit
Pentru sos
230 g maioneză
50 g brânză moale
100 ml ketchup sau sos picant
sare, după gust
zeama de la o jumătate de lămaâie
5 g usturoi, mărunţit
Cum pregăteşti biluţele din pui umplute cu brânză
Cureţi carnea de pe puiul la rotisor şi o mărunţeşti în bucăţele, fără piele. O pui într-un bol şi o amesteci cu sosul picant, piperul, brânza şi ceapa verde. Separi amestecul format în biluţe potrivite. În vase diferite aşezi făina, ouăle şi pesmetul, apoi treci fiecare biluţă prin ele, începând cu făina, apoi ouăle şi la final pesmetul.
Găteşti fiecare biluţă de carne într-o tigaie, timp de aproximativ 2 minute, pe fiecare parte. Amesteci toate ingredientele pentru sos şi condimentezi în plus, după gust. Serveşti imediat.
Sursa http://www.foodnetwork.com