Biscuiţi cu bacon şi brânză
Îţi poţi păcăli copiii să ia micul dejun dacă le oferi aceşti biscuiţi cu bacon şi brânză. Nu vor putea să-i refuze mai ales că sunt uşor crocanţi!
De ce ai nevoie pentru biscuiţi cu bacon şi brânză
400 g făină
½ linguriţă sare
2 linguri praf de copt
300 g iaurt rece
2 linguri unt
100 g brânză rasă
100 g caşcaval ras
pătrunjel tocat
4 felii bacon
Cum se prepară biscuiţi cu bacon şi brânză
Amesteci făina cu praful de copt şi sarea. Încorporezi iaurtul, omogenizezi, apoi pui untul rece, brânza, caşcavaulul şi pătrunjelul tocat. Rumeneşti feliile de bacon până când îşi lasă o parte din grăsime, apoi le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei. Toci baconul şi-l adaugi în compoziţie. Pui câte o lingură de compoziţie direct în tava tapetată, având grijă să laşi spaţii între biscuiţi. Îi dai la cuptor până când se rumenesc.
Sursa http://www.sandraseasycooking.com