Brioşe cu macaroane şi bacon
Un adevărat deliciu atunci când ai invitaţi, brioşele cu macaroane şi bacon sunt un aperitiv excelent care va surprinde pe toată lumea.
De ce ai nevoie pentru a pregăti brioşe cu macaroane şi bacon
250 g macaroane
1 ou bătut
120 ml lapte
100 g smântână fermentată
sare, după gust
piper, după gust
300 g caşcaval
150 g parmezan
8 felii bacon
pătrunjel, după gust
Cum pregăteşti brioşe cu macaroane şi bacon
Încălzeşti cuptorul la 170 de grade. Ungi formele de brioşe cu ulei. Găteşti macaroanele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi. Într-un bol amesteci oul, laptele, smântâna, sare şi piper, după gust, un sfert din caşcavalul ras şi încă un sfert din parmezanul ras. Adaugi macaroanele şi baconul, tăiat bucăţele.
Umpli formele cu amestecul şi restul de caşcaval şi parmezan pe deasupra. Dai la cuptor 30 de minute sau până se rumenesc uşor la suprafaţă. Serveşti cu pătrunjel, dacă doreşti.
Sursa http://therecipecritic.com