Bruschete cu cremă de brânză şi somon afumat
Un aperitiv rapid pentru mesele festive, bruschetele cu cremă de brânză şi somon afumat sunt foarte foarte gutsoase.
Ingrediente
250 g cremă de brânză
100 g brânză feta, mărunţită
1 căţel de usturoi, zdrobit
140 g somon afumat
10-12 felii de pâine prăjite
1 lingură ceapă verde, tocată
unt
sare
piper
Mod de preparare - Bruschete cu cremă de brânză şi somon afumat
Mixezi crema de brânză împreună cu feta, usturoiul şi ceapa verde. Adaugi sare şi piper, după gust. Ungi feliile de pâine cu puţin unt şi le rumeneşti într-o tavă, în cuptorul încins, 5-7 minute.
Scoţi din cuptor, laşi să se răcească puţin, apoi le ungi cu amestecul de brânză obţinut. Pui deasupra bucăţele de somon afumat. Serveşti cu extra ceapă verde.