Cârnăciori cu cartofi noi, la tigaie
Uşor de preparat, cârnăciorii cu cartofi la tigaie sunt gata cât ai bate din palme şi perfecţi pentru cină!
Ingrediente
1-2 linguri ulei
200 g cartofi noi, curăţaţi şi tăiaţi în jumătate
2-3 morcovi
½ ceapă
2-3 cârnaţi, tăiaţi bucăţele
brânză cheddar sau caşcaval, opţional
sare, după gust
piper, după gust
Mod de preparare
Încinzi uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Rumeneşti cartofii şi morcovii curăţaţi şi tăiaţi bucăţele, aproximativ 5 minute. Adaugi ceapa tăiată julien şi amesteci. La final, aşezi cârnăciorii şi îi laşi pe foc, 1-2 minute, până se întrepătrund. Condimentezi cu sare şi piper. Serveşti cu caşcaval ras, dacă doreşti.
Sursa: http://rasamalaysia.com