Cârnaţi la tigaie cu sos şi ceapă
O reţetă delicioasă, cârnăciorii la tigaie cu sos şi ceapă sunt uşor de pregătit şi nu vor rezista cu siguranţă prea mult timp în farfurie.
De ce ai nevoie pentru a pregăti cârnaţi cu sos şi ceapă
6 cârnaţi
ulei
1 ceapă mare, tăiată fin
2 căţei de usturoi, pisaţi
1 lingură făină
400 ml supă de vită
mazăre, opţional
sare, după gust
piper, după gust
Cum pregăteşti cârnaţii cu sos şi ceapă
Încingi puţin ulei într-o tigaie mai mare şi rumeneşti cârnaţii până devin maronii, aproximativ 8-10 minute. Scoţi şi dai deoparte.
Mai adaugi ulei, apoi căleşti ceapa şi usturoiul, 4-5 minute. Presari făina şi amesteci. Torni treptat supa, până obţii un sos. Aşezi cârnaţii în tigaie. Condimentezi cu sare şi piper. Serveşti cu mazăre, dacă doreşti.
Sursa http://www.recipetineats.com