Cârnaţi la tigaie cu sos şi ceapă

carnati cu sos jpeg

O reţetă delicioasă, cârnăciorii la tigaie cu sos şi ceapă sunt uşor de pregătit şi nu vor rezista  cu siguranţă prea mult timp în farfurie.

De ce ai nevoie pentru a pregăti cârnaţi cu sos şi ceapă

6 cârnaţi

ulei

1 ceapă mare, tăiată fin

2 căţei de usturoi, pisaţi

1 lingură făină

400 ml supă de vită

mazăre, opţional

sare, după gust

piper, după gust

Cum pregăteşti cârnaţii cu sos şi ceapă

Încingi puţin ulei într-o tigaie mai mare şi rumeneşti cârnaţii până devin maronii, aproximativ 8-10 minute. Scoţi şi dai deoparte.

Mai adaugi ulei, apoi căleşti ceapa şi usturoiul, 4-5 minute. Presari făina şi amesteci. Torni treptat supa, până obţii un sos. Aşezi cârnaţii în tigaie. Condimentezi cu sare şi piper. Serveşti cu mazăre, dacă doreşti.

Sursa http://www.recipetineats.com



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg