Cartofi înveliţi în bacon
Cartofii la cuptor sunt foarte gustoşi şi se prepară rapid. Încearcă o reţetă cu bacon crocant şi sos de usturoi.
De ce ai nevoie pentru a pregăti cartofi înveliţi în bacon
1-2 linguri ulei
parmezan, după gust
20 de cartofi în coajă, spălaţi şi uscaţi
10 fâşii bacon, tăiate în jumătate
boia, după gust
sare, după gust
piper, după gust
scobitori
sos de usturoi, opţional
Cum pregăteşti cartofii înveliţi în bacon
Încălzeşti cuptorul la 200 de grade. Într-un bol, amesteci uleiul, parmezan, boia, sare şi piper. Treci cartofii prin acest sos, apoi îi inveleşti în bacon. Îi prinzi pe fiecare cu câte o scobitoare. Dai la copt 30-40 de minute, într-o tavă tapetată, până se rumenesc uşor. Serveşti cu sos de usturoi, dacă doreşti.
Sursa https://lilluna.com