Chiftele umplute cu mozzarella
Cu siguranţă ai mai preparat chiftele până acum, dar ce ai spune de unele umplute cu o brânză cremoasă?
Ai nevoie de
750 g carne de vită tocată
500 g carne de porc tocată
2 ouă
250 ml lapte
4 felii de pâine, fără coajă
100 g parmezan ras
1 lingură piper măcinat
1 lingură sare
1 lingură oregano
1 lingură busuioc
1 lingură usturoi pisat
4-5 bucăţi mozzarella
Pune într-o tavă hârtie de copt şi dă drumul la cuptor. Pune pâinea la înmuiat în lapte, stoarce-o şi amestec-o cu restul ingredientelor, înafară de mozzarella. Cu mâinele umede, prepară chiftele de dimensiunea unei mingi de tenis. Taie mozzarella şi pune în fiecare chiftea câte o bucată. Aşază chiftelele într-o tigaie cu puţin ulei şi prăjeşte-le 5-6 minute pe fiecare parte. Pune-le în tavă şi mai dă-le la cuptor încă 30 de minute.
Sursa foto http://www.thekitchenwhisperer.net