Chifteluţe de peşte

chiftelute de peste jpeg

Atunci când vrei să incluzi în dieta ta mai mult peşte, încearcă această reţetă de chifteluţe. Este simplă şi rapidă. În plus, sosul care le dă gust este extrem de aromat. Cele mai bune chifteluţe de peşte – Ingrediente Pentru chiftele 500 g file de peşte 4 felii pâine 200 ml lapte 5 căţei usturoi 1 ceapă 1 legătură pătrunjel 2 ouă sare piper Pentru sos 1 cutie roşii în bulion 1 lingură ulei ½ linguriţă muştar ½ linguriţă oţet 2 linguriţe zahăr 1 linguriţă boia dulce 1 vârf de cuţit busuioc uscat piper sare pătrunjel (pentru ornat) Cele mai bune chifteluţe de peşte – Mod de preparare Speli fileurile de peşte, le toci şi le pui într-un castron. Înmoi pâinea în lapte, o storci bine şi o adaugi peste carne. Presari usturoiul pisat, ceapa dată prin răzătoarea mare, pătrunjelul tăiat mărunt, ouăle, sarea şi piperul, după gust. Amesteci bine şi formezi chifteluţe rotunde.

Încingi într-o cratiţă uleiul, pui roşiile în bulion tocate şi o cană cu apă. Adaugi muştarul, oţetul, zahărul, boiaua şi busuiocul. Laşi la fiert, apoi introduci în sos chifteluţele de peşte. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi laşi să fiarbă aproximativ 20 de minute. Serveşti chiftelele marinate calde, decorate cu frunze proaspete de pătrunjel.