Chifteluţe de pui. Reţetă rapidă

chiftelute pui jpeg

Pentru că după aceste sărbători de iarnă ne-am săturat de gustul cărnii de porc în orice mâncare, ne-am propus azi să ne răsfăţăm cu cele mai bune chifteluţe de pui.

Ingrediente pentru chifteluţe de pui

500 g piept de pui tocat 1 ceapă 1 felie de pâine 3 linguri lapte 2 căţei usturoi 1 ou pătrunjel verde sare piper ulei pentru prăjit 2 linguri pesmet

Mod de preparare pentru chifteluţe de pui

Se amestecă bine, într-un castron, carnea tocată împreună cu ceapa, felia de pâine înmuiată în lapte şi stoarsă, căţeii de usturoi zdrobiţi, 1 ou, pătrunjel verde tocat fin, sare şi piper, după gust.

Din compoziţia obţinută se modelează chiftele, care se trec prin pesmet şi apoi se rumenesc în ulei bine încins. Scoţi chifteluţele de pui pe prosoape absorbante pentru a înlătura grăsimea în exces şi se servesc calde cu diferite garnituri.

Spaghete cu spanac şi roşii

Spaghete cu spanac şi roşii

Pui la grătar cu legume (fără gluten)

Pui la grătar cu legume (fără gluten)

Clătite umplute cu piept de pui şi ciuperci

Clătite umplute cu piept de pui şi ciuperci

sursa foto: Shutterstock