Chifteluţe din carne de pui
Simplu şi delicios! O reţetă perfectă pentru acest început de săptămână!
Ingrediente
1 piept de pui fără os 1 morcov potrivit 1 ceapă mică 1 cartof potrivit (sau miezul unei felii de pâine) 2 căţei de usturoi 1 ou 1 lingură pătrunjel verde tocat 2-3 linguri făină sare piper ulei pentru prăjit
Mod de preparare
Treci carnea prin maşina de tocat împreună cu morcovul, ceapa, cartoful sau pâinea înmuiată şi pătrunjelul.Adaugi usturoiul zdrobit, oul bătut, sare şi piper, după gust, şi amesteci bine pentru omogenizare.Din compoziţia obţinută, modelezi cu mâna chiftele, pe care le treci prin făină şi le prăjeşti în ulei bine încins, pe ambele părţi. Le serveşti calde, garnisite cu sote de legume.