Chifteluţe greceşti
Sunt puţin diferite decât varianta românească, dar cu siguranţă vei dori să alternezi cele două reţete. Află aşadar cum se prepară chiftelele greceşti!
De ce ai nevoie pentru chiftele greceşti
600 g carne de vită
75 g măsline maro, tocate
85 g brânză feta sfărâmată
2 căţei usturoi
1 ou
2 linguriţe oregano
pătrunjel
1 lingură muştar
sare
piper
ulei
Află cum se prepară chifteluţe greceşti
Combini într-un vas toate ingredientele şi amesteci până se omogenizează. Formezi cu mâna umedă chifteluţe, de dimensiunea unei mingi de golf. Încingi uleiul în tigaie şi prăjeşti chifteluţele pe fiecare parte, până se rumenesc. Le scoţi pe şervete de hârtie, pentru a se absorbi excesul de ulei.
Sursa foto http://thehealthyfoodie.com