Ciocănele de pui la cuptor cu usturoi

pulpe de pui la cuptor cu usturoi jpeg

Să ne răsfăţăm cu nişte ciocănele de pui la cuptor cu usturoi în marinată de lapte bătut.

Ingrediente

1 cană lapte bătut 1 lingură ulei de măsline 5 căţei usturoi, pisaţi pătrunjel tocat sare piper 6 ciocănele

pătrunjel

Mod de preparare

Amesteci laptele bătut, uleiul de măsline, căţeii de usturoi, pătrunjelul, sare şi piper într-un bol mic. Pui ciocănelele de pui într-o pungă care se închide ermetic, torni marinata de lapte bătut şi distribui în mod egal. Elimini aerul din pungă şi închizi punga. Laşi la frigider o zi.

A doua zi, încingi cuptorul. Foloseşti un vas termorezistent. Pui bucăţile de pui în vas şi torni marinata peste carne. Laşi la cuptor 30-45 de minute (depinde de cuptorul tău), până când se rumenşte carnea şi este bine pătrunsă.Serveşti imediat cu sosul din tavă.

sursa: http://juliasalbum.com/