Ciorbă cu crenvurşti

ciorba crenvursti shutterstock 22238749 jpeg

Fac pariu că n-aţi încercat niciodată reţeta asta! Pentru simplu motiv că atunci când cineva are în casă o mână de crenvurşti se gândeşte imediat cum să-i fiarbă mai repede şi să-i mănânce cu muştar. Este că am dreptate?

Ingrediente

150 g fasole roşie boabe (fiartă cu o zi înainte) 1 morcov 2 cartofi 1 ceapă 200 ml sos de roşii 2 linguri ulei 250 g crenvurşti pătrunjel verde sare piper

Mod de preparare

Se curăţă şi se taie legumele cubuleţe, ceapa se taie rondele şi toate se înăbuşă în ulei bine încins, circa 5 minute. Se adaugă apă caldă cât să le acopere şi se lasă să fiarbă circa 7-8 minute.

Se adaugă fasolea, crenvurştii tăiaţi bucăţele, sosul de roşii şi se continuă fiertul încă 10 minute. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, se adaugă pătrunjel

tocat şi se serveşte fierbinte.

sursa foto: Shutterstock



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg