Ciorbă cu fasole verde şi bacon
Această ciorbă cu fasole verde şi bacon se poate prepara în mai puţin de o oră şi, cu cât mai multe legume pui, cu atât va fi mai aromată şi gustoasă. Nu pierde timpul şi găteşte-o!
Ciorbă cu fasole verde şi bacon - Ingrediente
3 cepe 2 ţeline 2 morcovi 2 cartofi 2 dovlecei 300 g fasole verde 5 felii bacon 2 roşii 1,5 l supă legume 3 căţei usturoi 2 linguri ulei 1 legătură busuioc 2 linguri unt 2 linguri bulion 1 mână paste scurte sare piper caşcaval tare, ras
Ciorbă cu fasole verde şi bacon - Mod de preparare
Tai mărunt ceapa şi usturoiul, iar cartofii, ţelina, dovleceii, morcovii, baconul şi fasolea verde cubuleţe. Încingi uleiul şi untul într-o oală şi prăjeşti uşor baconul, apoi adaugi ceapa şi usturoiul, ţii câteva minute şi pui morcovii, ţelina şi cartofii. Laşi 2 minute, torni supa, bulionul, roşiile tocate cubuleţe şi potriveşti gustul de sare şi piper. Laşi să fiarbă aproximativ 15 minute. Pui fasolea verde, dovleceii şi pastele şi laşi 10 minute ca să fiarbă pastele. Serveşti ciorba cu fasole verde şi bacon cu caşcaval ras şi cu busuioc tăiat fin.