Ciorbă de porc

ciorba de porc jpeg

Ce poate fi bun decât o farfurie cu ciorbă într-o zi mohorâtă şi rece?

Ingrediente (4 porţii)

1-2 oase de porc

500 g carne de porc

1 morcov

1 ceapă

1 ardei gras

½ sfeclă roşie

2 roşii

1 lămâie sau oţet

100 ml smântână

sare

piper

Mod de preparare:

Pui oasele la fiert în apă rece. Iei spuma de câte ori se formează, strecori zeama pe care o opreşti şi arunci oasele. În zeama oprită pui să fiarbă carnea, tăiată bucăţi potrivite. Când clocoteşte, înlături din nou spuma, adaugi zarzavaturile şi legumele spălate şi tăiate.

Laşi totul să fiarbă 15-20 minute, sub capac, la foc potrivit. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, acreşti cu zeamă de lămâie sau cu oţet şi tragi vasul de pe foc. O aduci la masă cu smântână.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg