Ciuperci umplute cu carne de vită. Aperitiv delicios şi uşor.
Într-un meniu sănătos, ciupercile pot înlocui carnea. dar ce-ai zice să le combinăm? Noi aşa am făcut şi am obţinut axceastă delicioasă reţetă de ciuperci umplute cu carne de vită.
Ingrediente pentru 4 porţii de ciuperci umplute cu carne de vită
8 ciuperci champignon mari 250 g pulpă de vită 1 lingură ulei 1 ceapă mică 1 căţel de usturoi 1 praf de chili ½ linguriţă oregano uscat 1 lingură pastă de tomate 3 linguri orez fiert roşii uscate (conservate) sare piper
Modul de preparare a 4 porţii de ciuperci umplute cu carne de vită
Toci carnea împreună cu ceapa, apoi adaugi usturoiul zdrobit, praful de chili, oregano, pasta de tomate, orezul fiert, cinci linguri de apă, sare şi piper, după gust, şi amesteci bine.Speli ciupercile, scoţi picioruşele, umpli pălăria ciupercilor cu compoziţia de carne şi le aşezi într-o formă termorezistentă unsă cu ulei. Pui deasupra câte o jumătate de roşie uscată şi le introduci în cuptorul bine încins circa 25 de minute. Le serveşti pe pat de salată verde.
Dacă ai nelămuriri legate de modul de preparare al reţetei de ciuperci umplute cu carne de vită, scrie în secţiunea de comentarii de mai jos.