Conopidă umplută cu carne tocată
![conopida umpluta cu carne tocata poza 11 jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-d/d050603a-ae99-40db-9f6e-83b99ad77ba4/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D750%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Deşi este de multe ori subestimată în bucătărie, conopida în combinaţie cu carne tocată poate fi un fel principal savuros.
Ai nevoie de
1 conopidă medie
1 ceapă tocată mărunt
2 morcovi răzuiţi
1 bucată ţelină răzuită
300 g carne tocată
1-2 roşii descojite şi tocate mărunt
1 legătură mărar
1 ou
200 ml smântână
150 g caşcaval
sare, piper
ulei pt gătit
Fierbem conopida în apă cu sare timp de 10 minute apoi lăsăm la scurs. Între timp călim ceapa, apoi adăugam morcovii şi ţelina.
![image](http://i0.1616.ro/media/501/2841/34986/18411877/1/conopida-umpluta-cu-carne-tocata-poza-2-e1415350106254.jpg?width=900)