Creveţi cu lămâie şi usturoi la tigaie
De îndată ce-i vei termina, vei dori să-i prepari cât mai curând.
De ce ai nevoie pentru creveţi cu lămâie şi usturoi
1 kg creveţi curăţaţi
2 linguri ulei
2 lămâi verzi
3 căţei de usturoi
1 linguriţă fulgi de ardei iuţi
pătrunjel
Cum se prepară creveţii cu lămâie şi usturoi
Storci zeama lămâilor, pe care o amesteci cu căţeii de usturoi pisaţi şi fulgii de ardei iuţi. Adaugi creveţii, amesteci şi pui totul într-o pungă, pe care o închizi bine la gură şi o laşi la frigider cel puţin 30 de minute. După ce s-au marinat, scurgi creveţii. Încingi uleiul şi-i rumeneşti 3-4 minute, până când îşi schimbă culoarea.
Îi serveşti cu pătrunjel tocat.