Cum se face supa toscană de vară

supa jpeg

Unul dintre preparatele emblematice ale Italiei este celebra supă toscană. Noi îţi recomandăm să o faci măcar odată în această bară.

De ce ai nevoie pentru supă toscană

2-3 cârnaţi afumaţi

3 cartofi

4 felii kaizer

1 ceapă

400 ml supă de pui

1 l apă

200 g smântână

1 lingură amidon

5 căţei de de usturoi

1 praf de sare

piper

pătrunjel

Cum se prepară supa

Rumeneşti kaizerul până devine crocant, apoi îl scoţi şi-l toci. Pui în grăsimea lăsată cârnaţii feliaţi, şi după 5 minute, ceapa, usturoiul tocate, sare şi piper după gust. Când ceapa s-a pătruns, pui cartofii tăiaţi cubuleţe, supa de pui şi apa. Laşi să fiarbă, adaugi amidonul dizolvat în puţin lichid şi ţii pe foc până când se înmoaie cartofii. Dai deoparte, adaugi smântâna şi pătrunjelul şi serveşti cu bucăţi de kaizer pe deasupra.

Sursa http://www.savorytooth.com

http://www.savorytooth.com