Cum se face supa toscană de vară
Unul dintre preparatele emblematice ale Italiei este celebra supă toscană. Noi îţi recomandăm să o faci măcar odată în această bară.
De ce ai nevoie pentru supă toscană
2-3 cârnaţi afumaţi
3 cartofi
4 felii kaizer
1 ceapă
400 ml supă de pui
1 l apă
200 g smântână
1 lingură amidon
5 căţei de de usturoi
1 praf de sare
piper
pătrunjel
Cum se prepară supa
Rumeneşti kaizerul până devine crocant, apoi îl scoţi şi-l toci. Pui în grăsimea lăsată cârnaţii feliaţi, şi după 5 minute, ceapa, usturoiul tocate, sare şi piper după gust. Când ceapa s-a pătruns, pui cartofii tăiaţi cubuleţe, supa de pui şi apa. Laşi să fiarbă, adaugi amidonul dizolvat în puţin lichid şi ţii pe foc până când se înmoaie cartofii. Dai deoparte, adaugi smântâna şi pătrunjelul şi serveşti cu bucăţi de kaizer pe deasupra.