Fasole cu carne în sos iute
În zilele friguroase, o mâncare picantă cu siguranţă îţi va pune sângele în mişcare. Noi îţi recomandăm o porţie de fasole cu carne tocată în sos iute.
De ce ai nevoie pentru fasole cu carne tocată
2 linguri ulei
500 g carne de vită tocată
2 căţei de usturoi
piper
cimbru
2 ardei
2 morcovi
4 roşii
400 g fasole fiartă
1 ardei iute
Cum se prepară fasolea cu carne tocată
Încingi uleiul în tigaie şi căleşti ardeiul iute tocat şi usturoiul 1-2 minute. Adaugi ardeii tocaţi, morcovul curăţat, feliat şi condimente, după gust. După 2 minute, adaugi carnea, fasolea, roşiile descojite tocate şi apă cât să acoperi ingredientele cu 2 degete. Pui capacul şi laşi totul să fiarbă până când sosul scade şi carnea s-a gătit.