FOTO Pui cu vin şi ciuperci (Pui Marsala)
![pui ciuperci vin marsala jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-6/6583f466-8491-4058-911d-fb71ee674f11/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D667%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Pui, vin, ciuperci. Nicmi dificil, nimic care să solicite timp. Nu e nevoie decât de o jumătate de oră.
Ingrediente
1/4 cană făină sare piper 1/2 linguriţă oregano 4 piepti de pui dezosaţi tăiaţi în jumătate 4 linguri unt 4 linguri ulei de măsline 1 cană ciuperci tăiate 1/2 cană vin (Marsala) 1/4 cană sherry
Mod de preparare
Amestecă într-un vas, făina, sarea, piperul şi oregano. Dă fiecare bucată de pui prin amestecul de făină.
Într-o tigaie mare, topeşte untul în ulei. Pune bucăţile de pui în tigaie şi lasă să se rumenească puţin. Întoarce pe fiecare parte.
![image](http://i0.1616.ro/media/501/2841/34986/18411891/2/dsc_0658-e1415371608372.jpg?width=900)
Adaugă ciupercile.
![image](http://i0.1616.ro/media/501/2841/34986/18411891/3/dsc_0663-e1415371631246.jpg?width=900)
Toarnă vinul şi sherry. Acoperă tigaia şi lasă să bolborosească 10 minute.
![image](http://i0.1616.ro/media/501/2841/34986/18411891/4/dsc_0665-e1415371644165.jpg?width=900)