Frigărui cu carne de vită şi legume
În weekend sau atunci când ai invitaţi la masă, delectează-te cu o porţie apetisantă de frigărui cu carne de vită şi legume.
Ingrediente pentru frigărui cu carne de vită şi legume
600 g carne de vită, tăiată cubuleţe
1 ceapă, tăiată bucăţi mai mari
450 g roşii cherry
2 dovlecei mici, feliaţi
ulei
sare
piper
Pentru sos
80 ml ulei
1 legătură pătrunjel
1 legătură coriandru
1 linguriţă oregano
1-2 linguri oţet
1 lingură zeamă de lămâie
1 căţel de usturoi, zdrobit
Mod de preparare – Frigărui cu carne de vită şi legume
Pui beţele de frgărui la înmuiat în apă 1 oră. Aranjezi pe ele bucăţile de carne şi legumele, alternativ. Le ungi cu puţin ulei şi le presari cu sare şi piper, după gust.
Le rumeneşti pe grătarul încins aproximativ 5 minute, pe fiecare parte. Într-un bol, amesteci toate ingredientele pentru sos. Torni din abundenţă peste frigărui. Serveşti imediat.