Frigărui cu carne de vită şi legume

frigarui jpeg

În weekend sau atunci când ai invitaţi la masă, delectează-te cu o porţie apetisantă de frigărui cu carne de vită şi legume.

Ingrediente pentru frigărui cu carne de vită şi legume

600 g carne de vită, tăiată cubuleţe

1 ceapă, tăiată bucăţi mai mari

450 g roşii cherry

2 dovlecei mici, feliaţi

ulei

sare

piper

Pentru sos

80 ml ulei

1 legătură pătrunjel

1 legătură coriandru

1 linguriţă oregano

1-2 linguri oţet

1 lingură zeamă de lămâie

1 căţel de usturoi, zdrobit

Mod de preparare – Frigărui cu carne de vită şi legume

Pui beţele de frgărui la înmuiat în apă 1 oră. Aranjezi pe ele bucăţile de carne şi legumele, alternativ. Le ungi cu puţin ulei şi le presari cu sare şi piper, după gust.

Le rumeneşti pe grătarul încins aproximativ 5 minute, pe fiecare parte. Într-un bol, amesteci toate ingredientele pentru sos. Torni din abundenţă peste frigărui. Serveşti imediat.

Sursa https://www.cookingclassy.com

https://www.cookingclassy.com