Friptură de porc în crustă crocantă

friptura jpeg

Friptura de porc se numără printre cele mai bune pe care le poţi prepara. Puţini sunt cei care vor refuza o porţie.

De ce ai nevoie pentru friptură de porc în crustă

1 cotlet de porc

2 linguri muştar

200 g pesmet

3 linguri ulei

3 căţei de usturoi

1 linguriţă rozmarin

1 praf de sare

piper

Pentru sos

50 g muştar

50 g maioneză sau iaurt grecesc

1 praf de sare

Cum se prepară friptura de porc în crustă

Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Combini pesmetul cu uleiul, usturoiul  pisat şi rozmarinul, sarea şi piper, după gust. Ungi cotletul de porc cu muştar, apoi îl treci prin pesmet. Îl aşezi în tavă şi-l dai la cuptor până când furculiţa intră cu uşurinţă în carne.

Pentru sos, combini toate ingredientele. Serveşti friptura cu sos.

Sursa https://laughingspatula.com

https://laughingspatula.com