Friptură de porc la cuptor cu sos de muştar

cotlet de porc jpeg

Această reţetă va fi gata în doar 30 de minute din momentul în care te-ai apucat de gătit. Serveşte-le cu sos de muştar şi vor fi mai fragede.

De ce ai nevoie pentru friptură de porc

4 linguri unt

1 lingură făină

1 căţel de usturoi

100 ml vin alb

150 ml supă de carne

2 linguri muştar

2 linguri miere, opţional

sare

piper

4 felii cotlet de porc

2 linguri ulei

Cum se prepară friptură de porc

Dai drumul la cuptor. Ştergi feliile de carne şi le condimentezi cu sare şi piper după gust. Încingi uleiul în tigaie şi rumeneşti cotletele de porc câte 3 minute pe fiecare parte. Dai tigaia la cuptor până când se pătrunde carnea.

Într-o altă tigaie, topeşti untul, adaugi făina şi amesteci un minut. Nu o laşi să devină maronie. Pui usturoiul zdrobit, vinul, supa, muştarul şi mierea. Laşi sosul să fiarbă până se reduce la jumătatea. Condimentezi cu sare şi piper după gust.

Serveşti cotletele cu sosul de muştar.

Sursa http://savorthebest.com/

http://savorthebest.com/