Hamburgeri
Pentru un grătar reuşit, împreună cu prietenii, poţi încerca această reţetă.
Ingrediente (6-7 hamburgeri) 600 g carne tocată de vită 1 ceapă mare 2 ouă ½ linguriţă coriandru uscat sare piper ulei ceapă verde muguri de pin, pentru decor
Mod de preparare
Tai ceapa mărunt, o căleşti 1-2 minute în puţin ulei şi o amesteci cu carnea tocată, ouăle bătute ca pentru omletă, coriandru, sare şi piper, după gust. Frămânţi bine cu mâna pentru a obţine o compoziţie omogenă. Din aceasta, modelezi între palme hamburgerii, pe care îi laşi apoi la frigider o oră. Înainte să-i pui pe grătarul bine încins, îi aplatizezi puţin cu mâna şi îi rumeneşti pe ambele părţi. Îi serveşti presăraţi cu muguri de pin şi cu ceapă verde tăiată pe jumătate şi coaptă pe grătar.