Macaroane cu kaizer şi caşcaval
Poftiţi la prânzul gurmanzilor sau ceea ce se poate numi, un fel de mâncare foarte gustos!
Ingrediente
250 g macaroane
2 fire praz
150 g kaizer
120 g caşcaval
3 ouă
250 ml smântână
100 g brânză
2 linguri pesmet
sare
piper
nucşoară rasă
1 roşie
Mod de preparare
Fierbi macaroanele în apă cu sare şi când sunt aproape gata adaugi prazul curăţat şi tăiat rondele. Laşi la scurs într-o strecurătoare.
Ungi şi tapetezi cu pesmet un vas termorezistent, pui pastele şi prazul, kaizerul tăiat bucăţele şi brânza rasă.
Baţi ouăle cu smântâna, condimentezi cu sare, piper şi nucşoară şi torni sosul peste paste. Presari caşcavalul ras, pui feliile de roşii şi coci în cuptorul încins, la foc potrivit, circa 40 de minute.