Macaroane cu kaizer şi caşcaval

1365435173 9247macaroane jpeg

Poftiţi la prânzul gurmanzilor sau ceea ce se poate numi, un fel de mâncare foarte gustos!

Ingrediente

250 g macaroane

2 fire praz

150 g kaizer

120 g caşcaval

3 ouă

250 ml smântână

100 g brânză

2 linguri pesmet

sare

piper

nucşoară rasă

1 roşie

Mod de preparare

Fierbi macaroanele în apă cu sare şi când sunt aproape gata adaugi prazul curăţat şi tăiat rondele. Laşi la scurs într-o strecurătoare.

Ungi şi tapetezi cu pesmet un vas termorezistent, pui pastele şi prazul, kaizerul tăiat bucăţele şi brânza rasă.

Baţi ouăle cu smântâna, condimentezi cu sare, piper şi nucşoară şi torni sosul peste paste. Presari caşcavalul ras, pui feliile de roşii şi coci în cuptorul încins, la foc potrivit, circa 40 de minute.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg