Mic dejun crocant cu ou şi bacon
Încearcă un mic dejun crocant şi foarte gustos cu ou şi bacon, la cuptor, pe care îl prepari atât de uşor.
Ingrediente
12 fâşii bacon 6 felii de pâine 3 linguri unt, la temperatura camerei 6 ouă 6 linguri parmezan ras cimbru, după gust 2 linguri ceapa verde tocată ulei sare piper
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Aşezi feliile de bacon într-o tavă, într-un singur strat, şi le dai la cuptor 5-7 minute. Transferi pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie. Decupezi o formă circulară în interiorul fiecărei felii de pâine. Le ungi pe o parte cu unt şi le aşezi într-o tavă unsă cu puţin ulei.
Decorezi fiecare felie de pâine cu câte 2 fâşii de bacon şi spargi câte 1 ou în forma creată. Presari parmezanul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor în jur de 12-15 minute. Serveşti cu ceapă verde.
Sursa http://damndelicious.net