Muşchi de porc în crustă
Acest muschi de porc in crusta este un aperitiv special, care poate fi pregătit într-o zi specială.
Ingrediente
800 g muşchi de porc 1 pachet foi de plăcintă 2-3 căţei de usturoi, mărunţit 2 linguri ulei rozmarin 1 ou bătut 1 pahar vin alb sare, piper, ulei pentru uns
Mod de preparare
Speli bine muşchiul de porc, îl condimentezi cu sare, piper şi rozmarin şi îl pui într-o tavă în care adaugi uleiul, usturoiul şi paharul cu vin. Îl dai 20-30 de minute la cuptorul preîncălzit, la foc mediu.
Decongelezi o foaie de plăcintă. O întinzi şi o ungi cu ulei. Pui carnea şi o îmbraci în aluat. Decupezi din foaia de plăcintă rămasă forme de năsturaşi, le pui peste rulada de carne
şi o dai cu oul bătut. Ungi un vas cu ulei, pui muşchiul în aluat şi dai la cuptorul încins până se rumeneşte.
Incearca aceasta reteta cu muschi de porc in crusta si nu vei regreta.
Muschi de porc cu prosciuto la cuptor
Muschi de porc cu prosciuto la cuptor
Muschi de vita cu ciuperci in aluat
Muschi de vita cu ciuperci in aluat
sursa foto: Stockfood