Muşchiuleţ de porc cu sos

muschi de porc cu sos de caise jpeg

Muşchiul de porc este extrem de gustos atunci când îl prepari alături de ingredientele potrivite. Încearcă o combinaţie cu sos de caise, pentru o savoare deosebită.

Ingrediente

2 bucăţi muşchi de porc

2 linguri ulei

sucul de la ½ portocală

sare

piper

cimbru

1-2 linguri muştar

coaja de la ½ portocală

50 g caise deshidratate

zahăr brun, după gust

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 230 °C. Într-un bol mic, amesteci sare, piper şi cimbru, după gust. Condimentezi carnea. Încingi uleiul, într-o tigaie, apoi rumeneşti bucăţile de muşchi, aproximativ 4 minute, pe fiecare parte. Dai deoparte.

În aceeaşi tigaie, pui sucul de portocală şi muştarul. Laşi pe foc 1-2 minute. Încorporezi zahăr, coaja de portocală şi caisele. Torni peste carne. Dai la cuptor aproximativ  20 de minute, până ce muşchiul se întrepătrunde. Serveşti imediat.

Sursa https://www.bettycrocker.com

https://www.bettycrocker.com