Paste cu bacon şi carne de vită FOTO
Iubitorii de paste cu carne vor aprecia aceasta reţetă delicioasă cu bacon şi vită, care se prepară uşor şi nu va rezista prea mult timp în farfurie.
Ingrediente
150 g paste
450 g carne de vită tocată
1 linguriţă mix condimente pentru friptură
350 ml lapte
200 g brânză sau caşcaval
6 fâşii bacon
pătrunjel
ketchup
Mod de preparare
Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Într-o tigaie, rumeneşti carnea de vită, amestecând continuu, până când îşi schimbă culoarea.
Încorporezi mixul de condimente, laptele, brânza rasă şi ketchup, după gust. Amesteci până ce brânza se topeşte.
Adaugi pastele şi 4 fâşii de bacon feliate şi laşi pe foc, până ce toate aromele se întrepătrund.
Presari restul de bacon. Serveşti cu pătrunjel tocat, dacă vrei.
Sursa https://www.pillsbury.com